Om mig

Om Denise

Jeg hedder Denise og min terapeutpraksis er kæmpe vigtig for mig. Det er den, fordi det er her jeg gør det jeg er bedst til og elsker, med det formål at hjælpe andre mennesker med at opnå en livsførelse, som de elsker – på trods af livets rimelige og urimelige vilkår. Med alt hvad det indebærer.

Jeg er et menneske der søger ud af kasserne. Det har jeg altid gjort, også som barn. Jeg passede nemlig ikke ind i det almindelige skolesystem. Det var alligevel et livsvilkår for mig, at gå på en helt almindelig folkeskole, og det gjorde jeg indtil jeg startede på efterskole, hvor jeg også her søgte ud af kasserne. Allerede som barn udfordrede jeg andre menneskers overbevisninger og søgte flere sider af samme sag. Det mødte megen modstand – særligt fra de voksne. Den modstand har lært mig utrolig meget. Den gav mig muligheden for at mærke hvor stærk jeg kunne være, selv når de voksne ikke bakkede mig op – de vidste ikke hvordan.

Jeg søgte ikke grænser i klassisk forstand. Mine “kasseudbrud” var altid båret af noget dybere. Det handlede som regel om rimelighed, retfærdighed, venskabelighed og ordentlighed. Jeg var et barn, der turde sætte grænser og gribe ind, overfor voksne som ikke opførte sig rimeligt, eller som ikke greb ind, når det var nødvendigt. Jeg gjorde det for det meste helt roligt, med en følelse af at stå solidt med begge ben på jorden. Det skabte til tider konflikt, men i de allerfleste tilfælde endte det altid med at skabe balance og fred. Det jeg reagerede på, var som oftest ubalancer mellem relationer. Som barn og ung, var jeg blindt styret af min intuition. Så når jeg mærkede ubalancerne, reagerede jeg umiddelbart og prompte på dem.

Jeg havde ikke nogen til at lære mig hvordan jeg skulle håndtere mine evner. Så jeg kæmpede i mange år med dårligt selvværd, forkerthedsfølelse, depressioner og en følelse af at jeg blev straffet.

I dag ved jeg, at det aldrig var en straf. Jeg mødte senere mennesker som så mig, og guidede mig i den rigtige retning. Jeg fik taget mig grundigt af mig selv og den ubalance der var mellem mig og mine nærmeste relationer. Noget de allerfleste familier har brug for at få taget sig af. Også dem der umiddelbart fungerer godt.

Jeg ved, at der er mange børn “som mig” derude, som mistrives i skolen, og som føler sig forkerte, som gemmer deres største og vigtigste egenskaber væk, eller føler sig utilpasse i dem, fordi de er blevet fortalt eller vist, at der ikke er plads til dem. De her børn behøver ikke engang at have fået det fortalt eller vist egentlig, for de mærker det helt instinktivt. Det er de børn, og forældrene til de børn, jeg hjælper med at skabe balance i livet, med hinanden, til hinanden OG sig selv.

Når jeg udfordrer andre menneskers overbevisninger, gør jeg det altid på en måde, der er omsorgsfuld, ægte og kærligt nysgerrig.

Det er som regel vores egne indre overbevisninger – ofte dem vi ikke selv har opdaget – der står i vejen for at skabe det liv og de kærlige relationer vi virkelig ønsker os.

Mit arbejde baserer sig selvfølgelig på mine uddannelser, men i høj grad også på min livs- og erhvervserfaring.

Jeg har arbejdet med børn, unge og familier siden jeg var 17 år, men sandheden er, at min “uddannelse” inden for det jeg laver i dag, startede allerede da jeg var 14 år. Her startede jeg med at læse bøger om psykoterapi, og oparbejdede mig en meditationspraksis, som har holdt ved siden. Min far, som er uddannet psyko- og familieterapeut gennem Kemplerinstituttet, tog mig med, når han skulle på kurser, og jeg deltog aktivt og elskede hvert eneste øjeblik af det.

Jeg er sidenhen uddannet Sygeplejerske, RBL-terapeut (psykoterapeut) og Hypnoterapeut, foruden at jeg også er MGK-uddannet (musikuddannelse).

Alt det danner grundlaget for, at jeg er i stand til at hjælpe andre mennesker, og i særdeleshed børn og unge, som mistrives i skolen eller helt generelt. Samt at klæde deres forældre godt og grundigt på til at være der, på en måde som er kærlig, men også helt igennem ægte og autentisk.

Udtalelse

“Da jeg startede mit forløb hos Denise, var jeg en meget anderledes version af mig selv end jeg er i dag. Jeg har udviklet mig utrolig meget ’bare’ ved at få sat tingene i perspektiv.

Første gang var i foråret 2021. Kan huske at jeg var virkelig nervøs og viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, altså jeg skulle åbne op for alle mine følelser for en dengang helt fremmed person det kunne jeg slet ikke forstille mig ville hjælpe. Men jeg tog fejl.

Jeg kom ind og på en eller anden måde beroligede hun bare fuldkommen og snakken flød bare som om jeg havde kendt hende i 100 år i forhold til hvordan jeg åbnede mig så hurtigt op. Da den time var gået, kan jeg huske at jeg var helt afslappet altså jeg kom ud og det var som om mine skuldre lige var blevet 1000 kg lettere.

Har lært noget nyt hver gang jeg har været hos hende og bare tænkt at det ville jeg nok aldrig have tænkt på hvis det ikke var for hende.

Hun har udfordret mig på de bedst tænkelige måder. Hun gav mig små ’opgaver’ som jeg skulle klare til næste gang jeg så hende, som var overskuelige, men samtidig udfordrede. På den måde at det måske var grænseoverskridende eller noget hvor jeg skulle styrke mit selvværd.

Jeg har aldrig troet at en time kunne gå så hurtigt. Nogle gange nåede vi kun at snakke om halvdelen at alt hvad jeg tænkte på, men selvom det kun var lidt, hjalp det utrolig meget alligevel. Fordi så viste jeg hvordan jeg skulle takle den situation næste gang, det har også hjulpet meget på mit selvværd. Det der med at vide hvordan at jeg kan gøre det på en ordentlig måde, hvor man samtidig står ved sin egen holdning.

Jeg startede med at komme kun for at tale om en ting og troede at det kun var problemet. Men det var dybest set ikke det, men så mange andre ting der fyldte. Som tit og ofte også var grunden til at jeg havde truffet de beslutninger som jeg har. Denise hjulpet mig med at finde frem til hvad mine tanker var bag mine handlinger, og at ens handlinger tit har noget at gøre med ens tanker.

Overordnet set har Denise hjulpet mig (top-5:)
1. Hun har hjulpet mig igennem de svære tider som man kan have…
2. At se anderledes en tilgang til forskellige scenarier…
3. At ’vokse’ som et menneske…
4. At få et bedre selvværd og alt hvad det indebære…
5. At tro på mig selv og mine holdninger og at dem skal jeg stå ved…

Jeg kan helt klart anbefale et forløb hos Denise. Hun er et menneske med et kæmpe hjerte som er fyldt med masser af viden som hun gerne deler ud af.

Jeg håber at hvis der er andre der har en hel masse tanker, som de gerne vil ud med eller brænder inde med, så prøv et forløb hos Denise, jeg forsikre dig for at det bliver en fantastisk oplevelse.”

Anonym

Kontakt denise.dk

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 60 68 80 85 eller send en mail til denisefabricius@gmail.com. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.