Kunst

Kunst

I alt hvad jeg laver, har jeg fokus på nærværet, kontakten mellem barn og forældre, og de små øjeblikke i livet, som minder os om at livet skal leves og mærkes, på godt og på ondt. Kærligheden er altid bindeleddet, og med kærligheden forrest skaber vi muligheden for at mærke livet på dybeste og smukkeste vis.

Da jeg også er kreativ, laver jeg skulpturer/figurer af bl.a. ammende mødre på særbestilling. Dem kan du se herunder.

Jeg er også sangskriver og sanger, og bidrager til bryllupper, begravelser, konfirmationer og andre særlige begivenheder med særligt udvalgte sange, som er med til at skabe særlige og unikke minder.

Gennem kunst og musik, arbejder jeg med de følelser, som også er en del af det jeg arbejder med i terapien. Nemlig autencitet, nærvær, tillid, respekt, kærlighed og sorg.

Hvis du er interesseret i at bestille en figur, er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Hver figur er unik, og kan laves på baggrund af særlige ønsker. Jeg uploader løbende billeder her på siden.

Lykkekunst – se mere her.

Kontakt denise.dk

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 60 68 80 85 eller send en mail til denisefabricius@gmail.com. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.